Kannattaako lainojen vertailu netissä: arvostelussa Kulutusluotto.com

(Last Updated On: 29 helmikuun, 2024)

Moni suomalainen on tottunut hakemaan lainoista tietoa netistä. Netistä tiedot ovat nykyisin helposti kaivettavissa ja myös erilaiset termit tarkoituksineen on avattu hyvin muun muassa Kulutusluotto.com sivustolla.

Vierailu pankin konttorissa on toinen tarina. Pankkien toimipisteissä on nykyisin usein jopa tunnin jonot ja lainaneuvoja voi viljellä outoja lainatermejä, jolloin asiakkaan on vaikea hahmottaa kokonaiskuvaa.

Kilpailuttaminen tehty helpoksi Kulutusluotto.com sivustolla

Netissä voi nykyisin kilpailuttaa jo melkein mitä tahansa. Tarvitsitpa sitten remonttimiestä, uutta sähkösopimusta tai joustoluottoa, niin vertailu käy helposti netissä. Vertailusivustoja on myös olemassa jo useita, joten ne kilpailevat keskenään. Tämä on asiakkaiden puolesta vain hyvä asia, koska se hioo lopulta palvelut mahdollisimman asiakaslähtöisiksi ja helpoiksi käyttää, kuten Kulutusluotto.com on.

Käytännössä asiakkaiden tarvitsee vain kertoa millaista palvelua he etsivät ja miksi aikaa. Tämän pohjalta vertailusivustot kuten Kulutusluotto.com osaavat usein kaivaa edullisimmat ja parhaimmat palvelun tarjoajat. Jos palvelu on jollain tavalla räätälöity asiakkaalle, tällöin asiakkaan pitää antaa myös itsestään taustatietoja. Esimerkiksi lainaa haettaessa asiakkaan pitää varmentaa oma henkilöllisyytensä (tyypillisesti omilla pankkitunnuksillaan), jotta lainanantajat voivat tarkistaa hänen luottokelpoisuutensa.

Lainatarjousten kilpailutus

Kulutusluotto.com on yksi sivustoista, jossa asiakkaat voivat nopeasti etsiä itselleen edullisimman lainan. Heti etusivulta löytyy lainalaskuri, jossa asiakas voi määrittää haluamansa lainasumman. Samalla sivulla asiakas voi nähdä jo tämän hetken parhaita lainatarjouksia kyseiselle summalle.

Sivusto näyttää asiakkaalle rahoitusyhtiöiden lisäksi myös laina-ajat ja sen, kuinka paljon laina tulee kokonaisuudessaan asiakkaalle maksamaan. Lisäksi sivusto näyttää myös sen, kuinka hyvänä palveluna muut asiakkaat ovat palvelua pitäneet ja onko kyseessä vastuullinen lainaaja. Jälkimmäinen tarkoittaa sitä, että luotonantaja on rekisteröitynyt luotonantajarekisteriin ja toimii vakavaraisesti ja luotettavasti.

  Suomilimiitti

Mitä asiakas tästä hyötyy?

Käytännössä lainojen vertailu voi tarkoittaa asiakkaille isoa säästöä. Sen sijaan, että hakisi lainaa vain omasta pankistaan tai joltakin muulta valmiiksi tutulta brändiltä, voi asiakas ottaa huomioon myös lukuisten muiden pankkien ja lainapaikkojen tarjoukset. Asiakas voi näin kilpailuttaa jopa kymmenien lainanantajien tarjoukset hetkessä poistumatta kotoaan tai tarttumatta puhelimeen.

Hyödyntämällä kulutusluotto.com-palvelua asiakas saa muutenkin hyvän kuvan niistä seikoista, jotka on hyödyllistä ottaa huomioon lainaa hakiessa. Asiakas voi tulla myös siihen lopputulokseen, että laina ei ole hänelle oikea ratkaisu. Monesti on järkevämpää taistella läpi vaikean ajan säästämällä rahojaan. Toisaalta pieni laina voi tuoda tiukkaan tilanteeseen kaivatun helpoksi, eikä asiakkaan tarvitse luopua esimerkiksi rakkaasta harrastuksesta rahan puutteen vuoksi.

Mihin tarkoitukseen lainaa voi hakea?

Kulutusluotto.comissa lainan käyttötarkoitusta ei ole rajoitettu. Tämä on tyypillistä kulutusluotoille. Pienlainoja ja kulutusluottoja haetaan usein laskuista selviämiseen, remontteihin, äkilliseen rahan tarpeeseen ja esimerkiksi pientä lomamatkaa varten. Viime vuosina pikavipeistä onkin Suomessa siirrytty hakemaan enemmän kulutusluottoja, joskin näiden välille on vaikea joskus vetää rajaa. Kulutusluotot ovat joka tapauksessa summaltaan tyypillisesti suurempia ja niiden hakeminen vaatii tunnistautumisen.

Sadat tuhannet suomalaiset ovat hakeneet pikavippejä ja kulutusluottoja, joten niiden hyödyntäminen omassa arjessa on huomattavasti yleistä luuloa yleisempää. Vaikka näihin lainoihin kuuluukin korko ja muita kuluja, voivat ne pelastaa ihmiset silloin, kun taloudellinen ahdinko iskee päälle. Lainaa hakiessa asiakkaan kannattaa kuitenkin aina ottaa kaikki lainaan liittyvät kulut huomioon, sillä niistä on selviydyttävä, tai muuten voi ajautua vielä suurempiin ongelmiin.

  Lainasto

Kaiken kaikkiaan kulutusluotto.com on kätevä sivusto, jos olet hakemassa pienlainaa tai kulutusluottoa. Palvelu nostaa esiin juuri niitä tekijöitä, joihin lainanhakijan kannattaa kiinnittää huomiota. Sen sijaan muu ylimääräinen on karsittu pois. Kyseessä lienee yksi yksinkertaisimmista lainavertailupalveluista, joita markkinoilla on tarjolla.

UKK – Kulutusluotto.com

Paljonko lainaa voin hakea Kulutusluotto.com sivustolta?

Voit hakea lainaa 1000 – 60000 euroa omien tarpeidesi mukaan.

Mikä on Kulutusluotto.com palvelun korko ja kulut?

Kulutusluotto.com palvelussa lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5 – 20% välillä riippuen valitsemastasi luotonmyöntäjästä.

Kuinka pitkä laina-aika on Kulutusluotto.com lainoissa?

Voit valita laina-ajan joustavasti omien tarpeidesi mukaan joko lyhenä 1v laina-aikana tai tarvittaessa pitkällä maksuajalla jopa 15-vuotta.

Tarvitsenko vakuuksia lainatessani?

Et tarvitse, kaikki Kulutusluotto.com sivuston kautta saatavat lainat ovat vakuudettomia lainoja etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia hakeaksesi lainaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *