Lainaa 100 euroa heti tilille – edullisin 100e laina

(Last Updated On: 21 syyskuun, 2023)

Ilmaiset 100 euron ensilainat

Lainaa 100 euroaPikavippiä 100 euroa harkitessa kannattaa muistaa, että useat yritykset tarjoavat uusille asiakkaille ensimmäisen lainan veloituksetta. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa maksetaan takaisin ainoastaan lainatun summan verran – laina ei siis kasva korkoa, eikä siitä koidu muitakaan kuluja. Ilmaiset ensilainatarjoukset kannattaa hyödyntää aina kun mahdollista ja varsinkin jos haussa on lainaa 100 euroa. Myös vanhoille asiakkaille on silloin tällöin tarjolla ilmaistarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää, jos lainan tarvetta on. Ja jos et ole oikeutettu ilmaiseen pikavippin, vertailu kannattaa silti. Sen avulla löytyy varmastin halvin pikalaina heti tille.

Huomioi ikärajat 100 euron lainoissa

100 euroa on pieni lainasumma, mutta aivan kaikkialta kaikkein nuorimmat henkilöt eivät voi sitä saada. Yleinen ikäraja on 20 vuotta. Myös tätä nuoremmat saavat todennäköisesti lainan, jos pientä selvitystä tehdään. Toiset paikat edellyttävät hakijalta jopa 25 vuoden ikää, jotta myönteinen päätös voidaan antaa. Ikärajojen tarkoitus on suojella erittäin nuoria henkilöitä varhaiselta velkaantumiselta. On melko harvinaista, että 18-vuotiaalla on sellainen vakituinen työpaikka ja säännölliset tulot, että varsinkaan suuresta lainasta voitaisiin selviytyä ajallaan.

Miten 100e lainaa haetaan?

Lainaa haetaan yleensä verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Yksittäiset pikavipit myönnetään useimmiten verkkohakemuksella, kun taas joustoluottotililtä voi tehdä nostoja tekstiviestillä. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja hakemukset käsitellään välittömästi, mutta kuitenkin aikarajojen puitteissa. Öiseen aikaan ja viikonloppuisin lainapäätöksiä ei saa lain mukaan tehdä.

Mikä on 100 euron lainan korko?

Pikavippien vuotuiset korot saavat nykyään olla vain 55%, mutta useat lainat ovat tätäkin edullisempia. Ennen lakimuutosta korot saattoivat olla vuodessa tuhansiakin prosentteja, jolloin moni ihminen joutui todella pahaan velkakierteeseen. Nykyisillä koroilla sellaisen ei pitäisi enää olla mahdollista. Lainan voi saada myös todella matalalla, vain noin 15% vuotuisella korolla joistain paikoista. Koska pikavippi maksetaan yleensä takaisin melko pian nostamisen jälkeen, käytössä on yleensä kuitenkin kuukausikorko. Yleistä on, että 100 euron lainasumma kasvaa esimerkiksi 115 euron suuruiseksi kuukauden aikana. Eri asia olisi, jos lainaa hakisi esimerkiksi 1000 euroa.

  Credit24 joustolimiitti on vuoden 2023 edullisin lainaratkaisu

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Rahat saa omalle tililleen välittömäsi myönteisen lainapäätöksen jälkeen, mikäli lainaa on hakenut arkipäivänä ennen kello kymmentä illalla. Viikonloppuisin ja öisin jätetyt lainahakemukset käsitellään seuraavana arkiaamuna, minkä jälkeen myös rahat siirtyvät tilille.

Kuinka laina 100 euroa maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin kotiin, sähköpostiin tai verkkopankkiin lähetettävän laskun perusteella. Myös suoramaksusopimuksen solmiminen on mahdollista. Tällöin sovittu rahasumma siirtyy omalta pankkitililtä lainan myöntäjän tilille sovittuna päivänä ilman muita toimenpiteitä. Lasku ei voi näin esimerkiksi kadota, eikä maksua voi mitenkään unohtaa – asiakkaan tulee ainoastaan huolehtia siitä, että tilillä on tarpeeksi katetta eräpäivänä, jotta raha voi siirtyä.

Kuka voi saada 100 euron lainan?

Lainan voi saada kuka tahansa Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joka on yrityksen kriteerien perusteella sopivan ikäinen saamaan lainan, joskus lainaa myönnetään jopa eläkeläisille. Lisäksi ehtona on, että hakijalla ei saa olla merkintöjä luottotiedoissaan. Myös tästä on joitain poikkeuksia; jotkin lainantarjoajat sallivat asiakkaalle esimerkiksi kaksi jo takaisin maksettua maksuhäiriömerkintää, jos tulot ovat riittävät takaisinmaksun varmistamiseen. Tämä on kuitenkin todella harvinaista. Yleensä luottotiedottoman henkilön kannattaakin hoitaa entiset velat pois ennen uuden velan harkitsemista. Jotkin lainantarjoajat edellyttävät asiakkaalta Suomen kansalaisuutta, mutta useille riittää myös, että henkilö asuu vakituisesti Suomessa ja on oleskellut siellä riittävän kauan. Oleskelulla tulee olla laillinen peruste.

Kuinka maksuongelmilta voi välttyä?

Etukäteisharkinta on kannattavaa. Tämä on varmin tapa välttyä maksuvaikeuksilta. Pienenkin lainan takaisinmaksu on tärkeää sovittaa omaan kuukausibudjettiin sopivaksi ja maksaa heti eräpäivän tullen pois alta. Mikäli ongelmiin kuitenkin jostain syystä joutuu, kannattaa ensimmäiseksi ottaa yhteys lainan myöntäneeseen tahoon. Uudesta maksusuunnitelmasta voidaan kyllä sopia. Tämä on edullista niin yrityksen, kuin asiakkaankin kannalta. Asiakkaan luottotietorekisteri säilyy puhtaana, yritykselle ei tule luottotappiota ja asiakas voi jatkaa yrityksen asiakkaana.