Freedom Rahoitus – tiedot ja arvostelut

(Last Updated On: 15 toukokuun, 2024)

Freedom Rahoitukselta voit hakea vakuudetonta lainaa 500 – 40 000 euron väliltä 1-15 vuoden maksuajalla

Freedom Rahoitus kokemuksia ja arvostelutFreedom Rahoituksen lainatarjonta on yksi laajimmista, sen kautta voit hakea minimissään 500 euron kulutusluottoa aina 40 000 euroon asti. Maksuaikataulu riippuu lainan suuruudesta ja menee yleensä niin, että mitä suurempi laina on, sen pidempi on myös maksuaika. Maksuaikataulu vaihtelee 1-15 vuoden välillä ja lainaajalla on mahdollisuus vaikuttaa sen pituuden valitsemiseen lainanhakuvaiheessa. Freedom Rahoitus on toiminut luotonmyöntäjänä jo vuodesta 2008 ja sitä kautta otetaan aina vuosittain kymmeniä tuhansia kulutusluottoja. Sen palvelu on nopeaa ja asiallista, saat lainapäätöksen saman päivän aikana ja rahojen toimitus lainaajalle tapahtuu nopeasti, riippuen luotonmyöntäjästä ja siitä missä pankissa lainaajan tili on. Freedom Rahoitus on todella suositeltava lainapaikka.

Freedom Rahoitus on hyvä valita jos etsit kulutusluottoa 500 – 40 000 euroa ilman vakuuksia

  • Saat lainaa ilman vakuuksia 500 – 40 000 Euroa
  • Voit yhdistää tämän hetkiset lainasi Freedom Rahoituksen kautta yhdeksi lainaksi
  • Palvelu on nopeaa, asiallista ja täysin ilmaista
  • Nopea lainapäätös – aina saman vuorokauden sisällä

Kuinka voin hakea lainaa Freedom Rahoitukselta?

Freedom Rahoituksen kautta lainan voi hakea kaikista helpoiten netin kautta ilmaisella hakemuksella yläpuolella olevan painikkeen kautta. Toinen vaihtoehto on tehdä lainahakemus puhelimitse numerosta 09-2314 7795.

Kenelle Freedom Rahoitus soveltuu?

Freedom Rahoitus tarjoaa monipuolisen tarjonnan erilaisia kulutusluottotuotteita, joten se sopii käytännössä kaikille. Lainan saaminen edellyttää puhtaita luottotietoja ja vähintään 20 vuoden ikää. Lisäksi Freedom Rahoitus edellyttää aina lainaajalta säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kuinka paljon Freedom Rahoitukselta lainaaminen kustantaa?

Freedom Rahoitus tarjoaa kuluttajalle aina useita eri lainatarjouksia, näiden korko vaihtelee luotonmyöntäjän mukaan. Lainojen nimelliskorkoon vaikuttavat lainan todellinen vuosikorko ja maksuaikataulun pituus. Korot vaihtelevat yleensä 9 – 29 % välillä. Esimerkiksi 8000 euron kulutusluoton todellinen vuosikorko 10 vuoden maksuaikataululla on n. 14 %. Lainan avausmaksu on 0-200 euron välillä ja kk-laskutusmaksu 0-8 euron välillä, kaikki tämä riippuu luotonmyöntäjästä. Lainaajalla on vapaat kädet luoton valitsemisessa – voit päättää lainasumman sekä laina-ajan kuta kuinkin itse.  

  Risicum

Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi

Freedom Rahoitus tarjoaa todella kilpailukykyistä lainaa, sillä yhtiö kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi. Vertailemalla eri lainantarjoajia yhtiö varmistaa, että saat varmasti itsellesi parhaiten sopivan lainaanparhailla mahdollisilla lainaehdoilla. Freedom Rahoituksen kautta voit saada jopa 50 000 euroa lainaa, sillä yhtiö tekee yhteistyötä 10 eri luotonmyöntäjän kanssa, jotka kaikki tarjoavat joustavaa lainaa hyvillä ehdoilla. Suurella lainatarjouksella voit vihdoin toteuttaa unelmasi, olipa kyseessä sitten unelmien paratiisiloma, uusi vene, auto tai vaikkapa kesämökin pesämuna. Yhteistyön ansiosta voit saada niin kertaluonteista kulutusluottoa, jatkuvaa joustoluottoa kuin päivittäisiin tarpeisiin sopivaa käyttöluottoakin oman tarpeesi mukaan. Freedom Rahoituksen avulla säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse vertailla lainoja ja laskea itsellesi sopivaa lainaa, vaan voit antaa rahoituslaitoksen laskea sinulle sopivimman lainan ja hakea sitä puolestasi hakemuksen täytettyäsi.  

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea myös autolainaa

Etsitkö suurta autolainaa, etkä halua neuvotella pankkisi kanssa lainasta tai täyttää useita hakemuksia? Freedom Rahoituksen kautta voit saada jopa 50 000 euroa lainaa uutta tai käytettyä autoa varten, joten voit saada unelmiesi auton nyt todella helposti vain yhdellä hakemuksella. Yhtiö vertailee 10 eri lainantarjoajan autolainoja ja etsii sinulle sopivimman. Autolainan voit maksaa takaisin jopa 15 vuoden sisällä, joten voit saada sille todella joustavat maksuehdot, jotka eivät kaada budjettiasi, vaan rahaa jää muuhunkin elämiseen. Toisinaan sopiva käytetty auto saattaa osua kohdalle, vaikka et olisikaan vielä kerennyt säästää tarpeeksi rahoittaaksesi haluamasi auton. Sopivan löydyttyä on toisinaan toimittava todella nopeasti, ettei tarjous mene ohi, vaikka rahat eivät olisikaan vielä kasassa. Freedom Rahoituksen joustava autolaina voi silloin tulla avuksi nopeasti, sillä voit saada lainan parhaimmillaan jopa saman päivän aikana tilillesi. Uutta autoa ostaessasi tarvitset useimmiten lainaa, sillä kertaostoksena tuliterä kaara tekee muuten liian suuren loven budjettiin. Freedom Rahoitus voi silloinkin tulla avuksi, sillä harva lainayhtiö tarjoaa sinulle niin suurta lainaa nopeasti yhdellä hakemuksella ja pelkillä puhtailla luotto- ja palkkatiedoilla ilman lisäkysymyksiä.

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *