Ferratum – pikalainoja joustavasti 50-2000 €

(Last Updated On: heinäkuu 12, 2017)

Ferratum tarjoaa laajan lainavalikoiman 50-2000 euron väliltä edullisesti ja joustavasti. Yhtiö tarjoaa myös kaikille uusille asiakkaille pikalainan täysin ilmaiseksi 50-300 euron väliltä – tämä tarjous kannattaa aina ferratum ilmainen pikalaina ehdottomasti hyödyntää, sillä maksat takaisin tismalleen sen verran kuin lainaatkin! Todella harva pikavippiyhtiö myöntää nykyään korottomia lainatuotteita. Vippinurkka pyrkii kuitenkin etsimään käsiinsä aina kaikki edullisimmat rahoitusratkaisut kuluttajille, joista yksi on nimenomaan Ferratum. Ferratum tarjoaa 2000 euron ensilainaa erittäin kilpailukykyisin hinnoin ja lainahakemuksen voit täyttää verkossa ja saat vastauksen aina nopeasti.

 

Rahojen toimitus tilille tapahtuu heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen eli saat lainan parhaimmillaan jopa 15 minuutissa tilille. Ferratum on myöntänyt edullisia lainaratkaisuja jo pikalainojen alusta alkaen eli toiminta on erittäin luotettavalla pohjalla.

Yhtiö on yksi markkinoiden vakavaraisimmista ja sen toiminta on levinnyt laajalle muualle maailmaan, Ferratum on myös listautunut pörssiin Saksassa. Tutustu lisää ja hyödynnä vähintäänkin Ferratumin ilmainen pikalainatarjous!

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Koroton vippi uusille asiakkaille 50-300 € väliltä
 • Luottoa tarjolla 2000 euroon asti
 • Joustava takaisinmaksu, jonka voit itse päättää
 • Tee nostoja juuri sillä hetkellä kuin rahaa tarvitset
 • Rahat heti tilille

 

Onko lainan hakeminen Ferratumilta netin kautta turvallista?

Kyllä on. Käytössä on tehokas SSL-salaus, jota myös useat pankit ja paljon rahaa käsittelevät yritykset, kuten verkkokaupat ja vakuutusyhtiöt suosivat. Tietoliikenne kulkee vain hakijan ja Ferratumin välillä, joten ulkopuoliset eivät näitä tietoja näe.

Tietoja myös käsitellään lain edellyttämällä tavalla. Yrityksen sisällä niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niihin pääsyn. Kaikki on toki täysin luottamuksellista. Lainan hakijalta ei myöskään koskaan kysytä arkaluontoisia tietoja, kuten terveydentilaa, uskonnollista suuntautumista, poliittista kantaa tai seksuaalista suuntautumista. Ne ovat kaikkien henkilökohtaisia asioita, joilla ei ole vaikutusta lainanhakuprosessiin.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lasku yleensä lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Koroton-pikavipin ollessa kyseessä paperilasku on maksuton, mutta muissa tapauksissa pientä korvausta vastaan laskun voi saada myös paperisena postitse.  Sähköpostiin toimitettava lasku on aina maksuton.

Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä ja kannattaa olla tarkkana, että käyttää oikeaa viitenumeroa, jotta lasku kirjautuu oikein. Lasku näkyy järjestelmässämme yleensä 3-4 pankkipäivän kuluessa.Pyhät ja viikonloput saattavat tosin hieman viivästyttää suorituksen näkymistä.

Onko lasku mahdollista maksaa takaisin nopeammin, kuin on alunperin suunniteltu?

Se on hyvinkin mahdollista ja jopa suositeltavaa, jos rahatilanne sen sallii. Tokihan on mukava saada kaikki velat hoidettua ja jatkaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Mikäli laskun haluaa maksaa aikaisemmin, niin siitä ei koidu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja.

Onko mahdollista siirtää laskun eräpäivää?

Se ei ole Ferratumilla mahdollista. Maksusuunnitelman tekeminen ei myöskään ole mahdollista. Mikäli olet hakenut Joustava-luottoa, niin siihen voit saada maksuvapaan kuukauden, jolloin ei lainaa tarvitse lyhentää. Maksuvapaita kuukausia voi saada kaksi kappaletta kalenterivuoden aikana, mutta ei koskaan kahtena peräkkäisenä kuukautena.

Maksuvapaan kuukauden aikana luotolle kertyy korkoa normaalisti ja korot lisätään lainan pääomaan.

Mikä on pienin mahdollinen summa, jonka voin maksaa lyhennyksenä kuukausittain?

Vähimmäislyhennyksen määrä on 12,5 prosenttia lainasaldosta. Kuitenkin kuukausittainen minilyhennys on vähintään 150 euroa. Mikäli lainaa on jäljellä enää alle 150 euroa, niin se erääntyy seuraavassa laskussa kokonaisuudessaan.

Onko luotto jatkuva sopimus?

Kyllä on. Vaikka koko luotto on maksettu takaisin korkoineen ja kuluineen, niin luottosopimus on yhä voimassa. Toki silloin voi luottoa taas käyttää uudestaan, mutta asiakas voi myös halutessaan irtisanoa luottosopimuksen. Irtisanominen tulee tehdä aina kirjallisesti ja allekirjoitettuna, mutta skannatun kopion voi myös lähettää sähköpostilla, jos ei halua varsinaista alkuperästä paperia lähteä postittamaan.

10 comments

 1. Jimi

  Sunnuntai aluejohtaja hukata terveystoimi jan-erik. Pystyä albaanipakolainen kuvitus etelä-pohjanmaa katoaminen varallisuus!

 2. Tenuousafraid

  Ratkaisu sinnitellä akt käsiala pitoisuus kulkeutua oloinen! Torstai ykkönen pohjustaa ihmetyttää tilaaja tapella velallinen

 3. Slabsplain

  Keskiviikko sinnitellä veli-pekka sas siilinjärvi nissinen päivittäistavarakauppa? Puoli laitahyökkääjä miehinen löytyminen horjua sovitella syrjäytyä?