epikavippi arvostelut ja yleistiedot

(Last Updated On: 12 toukokuun, 2024)

epikavippi luottotili kokemuksia ja arvosteluepikavippilta löytyy jo yli 8 vuoden kokemusta lainan tarjoamisesta ja sen taustalla toimii epikavippi Consumer Finance Oyj, joka on luotonantajarekisteriin merkitty lainantarjoaja. epikavippi on kotimainen luottoyritys ja se on tähän mennessä palvellut jo yli 100 000 suomalaista asiakasta vuodesta 2007 lähtien. epikavippi on turvallinen luottofirma, jonka palvelu on moitteetonta ja se on auki ympäri vuorokauden. Myös lainan nostaminen luottotililtä on mahdollista mihin kellon aikaan tahansa.

  • Hae lainaa ilmaiseksi muutamassa minuutissa verkkopankkitunnuksilla
  • Saat lainapäätöksen heti netissä, jonka jälkeen voit nostaa raha heti käyttöön
  • Luottotili on ympäri vuorokauden käytössäsi
  • Tee nostoja rajattomasti 24/7h
  • Lainapalvelun ikäraja on 18 vuotta
  • Edulliset hinnat – todellinen vuosikorko alkaen 14,9 %
  • Lainan lyhennys tapahtuu joka kuukausi tasaerissä

Kenelle epikavippi luottotili myönnetään?

epikavippi edellyttää lainaajalta aina vähintään 18 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Mikäli lainaa hakevalta löytyy maksuhäiriömerkintä, on luottotilin saaminen tässä tapauksessa mahdotonta. Myös säännölliset tulot auttavat lainan saamisessa, mutta eivät kuitenkaan ole edellytys. Hakemukset voit lähettää verkon kautta eteenpäin ja tätä varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Lainaajalla tulee myös olla suomalainen henkilötunnus. Vippinurkka suosittelee epikavippia kaikille pikaisen matalakorkoisen luoton tarpeessa oleville.  

Näin haet lainaa epikavippilta

Lainaaminen epikavippilta on helppoa ja nopeaa. Pääset täyttämään sähköistä verkkohakemusta kätevästi yhtiön sivuilla ja tähän tarvitset vain pankkitunnukset. Näin yhtiö saa kätevästi henkilötietosi tarkistettavaksi ja lainahakemuksen käsittely tapahtuu nopeasti. epikavippi käsittelee kaikki hakemukset yksilöllisesti ja tarjoaa lainaajalle sopivan kokoista luottorajaa luottokartoituksen jälkeen. Kun olet hyväksynyt tämän, voit alkaa tekemään nostoja tilillesi välittömästi.  

epikavippilta voit saada lainaa jopa 10 000 euroa

epikavippi tarjoaa jatkuvaa lainaa tarvitseville asiakkailleen luottotiliä, jonka kautta saat käyttöösi vakuudettoman käyttöluoton jopa 10 000 euroon asti. Luottotili on kertaluonteista pikalainaa kätevämpi rahoitusvaihtoehto, sillä voit nostaa sitä jatkuvasti samalla hakemuksella luottorajasi puitteissa ja vapauttaa uutta lainaa käyttöösi maksaessasi vanhaa takaisin. Luotto on käytössäsi aina ja kaikkialla, olitpa sitten kotona koneen ääressä tai liikkeellä puhelimen kanssa, sillä epikavippin kautta voit nostaa uutta lainaa kätevästi kotikoneen lisäksi myös puhelimellasi. Luottotilin korko ja luottoraja määritellään tapauskohtaisesti, joten luonnollisesti moitteettomilla luottotiedoilla ja vakaalla maksukyvyllä voit saada lainaa paremmilla ehdoilla. Luottotilin avattuasi et sitoudu vielä mihinkään, sillä tilin avaaminen on ilmaista ja myönteisen päätöksen saatuasi voit vielä itse laskea, minkälaiseen lainaan sinulla on varaa ja kuinka paljon sitä tarvitset. Tililuoton voivat avata kaikki yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla on suomalainen henkilötunnus, osoite ja puhelinliittymä. epikavippi on siten ainoa kotimainen lainayhtiö, joka tarjoaa myös juuri 18 vuotta täyttäneille suurta lainaa pelkillä puhtailla luottotiedoilla. Suurta lainaa nostaessa kannattaa kuitenkin laskea, minkälaiseen lainaan sinulla on varaa, jotta vältyt maksuvaikeuksilta, erityisesti jos sinulla ei ole vielä vakituisia tuloja.  

  Kokemuksia & Tiedot - Rahapalvelu Arvostelu

Express-pikalainaa 500 euroa jopa alle kolmessa minuutissa

Jos etsit pientä kertaluonteista lainaa heti tilillesi, sinun kannattaa tutustua epikavippin Express-pikalainaan. Voit saada enintään 500 euroa lainaa heti, jopa alle kolmessa minuutissa hakemuksen jättämisestä, sillä Express-pikalainaa hakiessasi voit ohittaa luottokartoituksen, joka vaaditaan korkeammissa lainoissa korkojen määrittämiseen jokaisen asiakkaan kohdalla henkilökohtaisesti. Express-luoton saat todella edullisesti vain 4,99% korolla ja 50,5% todellisella vuosikorolla, joten äkilliseen lainantarpeeseen se on todella edullinen ja nopea ratkaisu. Luoton hakeminen on täysin ilmaista, eikä tilin avaaminen maksa mitään, joten maksat vain lainaa takaisin erittäin kilpailukykyisellä korolla. Vertailun vuoksi monet pikalainayhtiöt veloittavat pienistä, alle 500 euron pikavipeistä jopa useiden satojen prosenttien todellista vuosikorkoa, joten lainakulut nousevat nopeasti todella suuriksi. epikavippin pikalainasta et maksa korkeita korkoja tai piilokuluja, vaan maksat todella vain matalaa korkoa pienestä lainastasi, samalla summalla joka kuukausi. epikavippin Express-luotto on siten tavallista pikavippiä parempi vaihtoehto, kun haet pientä lainaa arjen akuutteihin tarpeisiin, etkä halua maksaa turhasta. Express-luotto eroaa tavallisesti pikavipistä myös siten, että se toimii kuten luottotili, joten voit nostaa luottorajan sisällä haluamasi summan erissä ja maksaa sitä myös takaisin erissä. Voit halutessasi nostaa luottorajaasi jopa 10 000 euroon hakemalla epikavippin luottotiliä hoidettuasi lainasi moitteettomasti ajallaan takaisin.    

13 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *