ePikavippi julkaisi uusia lainatuotteita

(Last Updated On: 25 syyskuun, 2023)

Mikä on epikavippi?

ePikavippi toi markkinoille uusia lainatuotteitaepikavippi on verkossa toimiva lainapalvelu, joka tarjoaa lainatuotteita erilaisiin rahoitustarpeisiin. Lainaa voi saada joustavasti esimerkiksi asunnon remonttikuluihin, auton hankkimiseen, ulkomaanmatkaan, asunnon käsirahaan tai ihan vain arjen menojen kattamiseen. Jotkin tuotteet, kuten autolaina, ovat kohdistettu tiettyyn kulutustuotteeseen, mutta useimpien lainojen käyttötarkoituksen asiakas voi valita itse.

Pikaluotto

Pikaluotto on summaltaan pieni laina, joka maksetaan takaisin hyvin pian nostamisen jälkeen. Pikaluotolla katetaan useimmiten päivittäisiä menoja; lääkärikulut, yllättävät laskut ja ruokaostokset ovat yleisiä käyttökohteita pikalainalle. epikavippi tarjoaa pikavippiä sadasta eurosta 500 euroon asti. Lainan voi maksaa takaisin jopa neljässä erässä, tai sen voi maksaa kerralla kokonaan, jolloin kokonaiskustannukset ovat luonnollisesti pienemmät. Pikalainan vuotuinen korko on 50,5%.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on suurempi kertaluotto, joka otetaan yleensä suurempaan rahoitustarpeeseen. Esimerkiksi ulkomaanmatka tai asunnon takuuvuokra ovat sellaisia menoja, joihin kaikilla ei ole säästöjä käytettävissä, kun niitä tarvittaisiin. epikavippi myöntää kulutusluottoja jopa 10 000 euroon saakka. Pienin mahdollinen lainasumma on 100 euroa. Kulutusluotto on pikalainaa edullisempi ja joustavampi vaihtoehto. epikavipin kulutusluoton vuotuinen korko on vain 14,9%, joten kyseessä on myös todella edullinen laina.

Luottotili

Luottotili on luottokortin tapainen tililuotto. Hakijalle myönnetään kerralla hieman suurempi luottoraja, jonka sisällä saa tehdä nostoja aina tarpeen mukaan. epikavipin luottotili on hyvin edullinen moniin muihin vastaaviin nähden, sillä sen avaaminen ei maksa mitään. Asiakkaalle ei tule myöskään mitään kuluja, jos hän ei tee tililtä lainkaan nostoja. Ainoastaan avoimesta saldosta maksetaan. Nostot voi tehdä tekstiviestillä mihin vuorokaudenaikaan tahansa, sillä kerran myönnettyä luottoa eivät koske esimerkiksi pikavippejä koskevat aikarajoitukset. Kuukausittain maksetaan takasin joko minimilyhennys, tai sitten koko avoin saldo kerralla. Luottotilin vuotuinen korko on sama kuin kulutusluotolla, 14,9&. Nostoprovisioita ei peritä, joten kyseessä voi helposti olla markkinoiden edullisin luottotili. Luottotili kannattaa avata, jos kaikki lainansa haluaa keskittää yhteen lainantarjoajaan, ja tilapäistä rahantarvetta on usein. Tili sopii esimerkiksi henkilölle, joka käyttäisi luottokorttia, mutta haluaa säästyä niihin useimmiten liittyviltä kuukausimaksuilta. Pienituloiset, kuten opiskelijat, eivät myöskään aina saa luottokorttia – myös tällöin luottotilin avaaminen voi kannattaa.

  Monet yritykset jättävät yhteistyökumppaniensa luottotiedot tarkistamatta

Autolaina

Autolaina on auton hankkimista varten myönnettävä luotto. epikavippi myöntää autoa varten lainaa 9000 euroon asti. Auton voi hankkia niin käytettynä kuin uutenakin – rahan lainaaminen voi kannattaa, jos omat säästöt eivät riitä aivan parhaaseen mahdolliseen. Useiden heikkolaatuisten autojen ostaminen voi tulla paljon kalliimmaksi kuin se, että hankkii kerralla hyvän ja lainaa siihen rahaa – tällöin käytössä säilyy hyvä auto, ja laina tulee maksetuksi takaisin pikkuhiljaa. Tässä voi myös auttaa uudet pikalainat. epikavipin autolainalla ei ole avaus- tai kuukausimaksuja, ja sen vuotuinen korko on vain 14,9%. Maksuaikaa voi saada 36 kuukautta.

Remonttilaina

Remontti kannattaa hoitaa kerralla parhaan mahdollisen kautta, vaikka se maksaakin. Hyvälaatuisten rakennustarpeiden ostaminen on todella kannattava sijoitus – asunnon arvo kasvaa ja asunto pysyy hyvässä kunnossa pidempään. epikavippi myöntää matalakorkoisia lainoja 8000 euroon asti remonttiin jopa 36 kuukauden maksuajalla.

Kuka voi saada lainan?

Lainan voi saada yli 20 –vuotias Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, eikä hänellä saa olla henkilökohtaisia maksuhäiriömerkintöjä.

Miten laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin maksusuunnitelman mukaisissa kuukausierissä. Maksu tapahtuu kotiin, verkkopankkiin tai sähköpostiin lähetettävän laskun perusteella. Kaikkein luotettavin tapa on solmia e-laskusopimus. Tällöin kuukausierä siirtyy sovittuna päivänä lainan myöntäjän tilille ilman toimenpiteitä. Näin vältetään paperilaskun ja sähköpostilaskun kohdalla kyseeseen tuleva katoamisen mahdollisuus. Maksamista ei tällöin voi myöskään unohtaa; täytyy vain huolehtia siitä, että tililllä on eräpäivänä vähintään kuukausierän verran katetta.

Miten maksuvaikeuksista voi selvitä?

Varmin tapa välttyä maksuvaikeuksilta on etukäteissuunnittelu. Lyhennyserät kannattaa sovittaa omaan kuukausibudjettiin sopiviksi jo ennen lainan hakemisen aloittamista. Vakituinen työpaikka, jonka jatkuvuus on taattu vähintään muutamiksi seuraaviksi vuosiksi, on paras vakuutus. Kaikkea ei kuitenkaan aina voi suunnitella etukäteen. Kaikkien elämissä tulee eteen yllättäviä tilanteita, joissa lainasta ei ehkä olekaan mahdollista suoriutua huolellisesta suunnittelusta huolimatta. Tällöin uuden, suuremman kulutusluoton 7000 euroa ottaminen kulujen kattamiseksi on huonoin mahdollinen ratkaisu – maksuvaikeudet seuraavat varmasti myös uuteen sopimukseen, ja velka kasvaa samalla. Ensin kannattaa ottaa yhteys luoton myöntäneeseen tahoon ja selittää tilanne. Tämän jälkeen kannattaa kysyä TakuuSäätiöltä matalakorkoista järjestelylainaa – säätiö ostaa ihmisten velat, ja auttaa heitä selviytymään vaikeuksista ilman maksuhäiriöitä. Myös oman kunnan sosiaalitoimistosta saa taloudellista apua ja velkaneuvontaa.