Credit24 joustolimiitti on vuoden 2023 edullisin lainaratkaisu

(Last Updated On: 21 maaliskuun, 2024)

Credit24:n joustolimiitti on markkinoiden edullisin lainaratkaisu

Credit24 2023Credit24 on luottoyritys, jonka puoleen kannattaa kääntyä, kun mielessä on edullinen laina hyvillä ehdoilla. Tämä yritys on markkinoiden yksi edullisimpia lainantarjoajia, eikä asiakkaan parhaasta ole tingitty pätkääkään. Lainaa myönnetään asiakkaan elämäntilanne huomioon ottaen, sillä edullisuutensa lisäksi joustolimiitti mukautuu kuluttajan yksilöllisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen on kerrankin helppoa, eikä lainanhoitokulujen takia tarvitse maksaa itseänsä kipeäksi. Credit24 on ylpeä siitä, etteivät sen lainat sisällä mitään piilokuluja. Koko toiminta on täysin läpinäkyvää, eikä asiakkaalle jää epäselväksi, mistä maksut koostuvat. Yrityksen asiakastyytyväisyys on huikeat 94,5%, samaa ei voi sanoa moni firma toiminnastaan. Voi siis olla varma, että toiminta on laadukasta ja kohtuuhintaista.

Miten joustolimiitti toimii?

Joustoluotto tarkoittaa, että asiakkaalle myönnetään tietty määrä luottoa, joka on myöntämisen jälkeen vapaasti siirrettävissä omalle tilille. Se, mikä tekee joustoluotosta niin upean, on, että luottoa voi nostaa vain tarvitsemansa määrän. Vaikka hakijalle olisi myönnetty joustoluottoa esimerkiksi 2 000 euroa, voi luottoa silti nostaa vain vaikkapa 200 euroa. Luottoa voi myös nostaa luottorajan puitteissa useampaankin otteeseen eli joustolimiitti toimii jatkuvana luottona ja pahan päivän varana. Luonnollisesti asiakas maksaa vain ottamastaan lainasta, joten joustolainaa voi hakea jo ennen kuin lainatarvetta edes vielä on. Kun pääsee ensimmäisen kerran kokeilemaan joustolimiittilainaa, alkavat muut lainat helposti tuntua vanhanaikaisilta!

Mitä kuluja joustolimiitistä syntyy asiakkaalle?

Joustolimiitin kulut asiakkaalle ovat hyvin maltilliset. Tilin avaaminen on asiakkaalle täysin maksutonta, kulut alkavat juosta vasta, kun tililtä aletaan tehdä nostoja. Täten tilin avaamiseen ei liity mitään tappioita asiakkaalle, joten tilin voi avata hyvillä mielin ihan varmuudenkin vuoksi. Credit24:llä ei myöskään ole käytössä vuosi- tai kuukausimaksuja, joten siinäkin mielessä asiakasta hemmotellaan. Maksettavaksi tulee ainoastaan kohtuullinen korko ja pieni nostomaksu jokaisen noston yhteydessä. Tämä on yksi markkinoiden parhaita lainatarjouksia. Edullisen hinnan lisäksi on kuluttajalle todella kätevää se, että yrityksen hinnoittelu on selkeää. Maksujen suhteen tietää siis tarkalleen, paljonko maksettavaa tulee, ja mistä kulut syntyvät. Tällöin ei tarvitse arvailla lainan kokonaissummaa, vaan pysyy koko ajan kartalla kuluista.

  ePikavippi julkaisi uusia lainatuotteita

Valitse itse luottorajasi ja maksuaikataulu

Credit 24:llä luottorajan voi valita 100 4 000 euron väliltä. Voit siis valita pienen luottorajan, jos lainantarpeesi on vähäistä tai maksimiluottorajan, jolla rahoittaa jo isompiakin hankintoja. Jokaiselle lainanhakijalle siis löytynee hyvä, omaan elämäntilanteeseen sopiva luottoraja. Joustoluotto räätälöidään aina hakijan toiveiden mukaan ja se on vakuudetonta lainaa. Myös takaisinmaksu on aivan yhtä joustavaa. Maksimiaika takasinmaksulle on 36 kuukautta eli kolme vuotta, mikä ei aseta liian kovia paineita lainanlyhennykselle. Kuukausieriä voi siis maksaa varsin kohtuullisia summia, mutta jos otat vain pienen 50e vipin joudut sen maksamaan kerralla takaisin. On kuitenkin myös aina mahdollista maksaa laina nopeammin pois, jos siltä tuntuu. Jos taas eräpäivä kolkuttelee ovelle liian pian, onnistuu sen siirtäminen viiden euron maksua vastaan. Asiakkaalla on siis paljon valinnanvaraa lainasumman ja lyhennysaikataulun suhteen, mikä on tietysti mahtava asia. Yleisin summa on 500 euron laina, mutta lainasummat kasvavat jatkuvasti suuremmiksi.

Credit24:n palveluihin voit luottaa

Credit24 on yksi alan luotettavimpia yrityksiä, joten tämän firman kanssa tietää, että asiointi hoituu rehellisesti ja avoimesti. Sen lisäksi, että firman asiakastyytyväisyys on käsittämättömän hyvä, on yritys toiminut jo 15 eri maassa eli myös kansainvälistä kokemusta löytyy. Suomessakin asiakkaita on ollut jo yli 700 000, joten tämä firma tietää, mitä tekee. Credit24 noudattaa toimii aluehallintoviraston valvonnan alaisuudessa ja noudattaa toiminnassaan Suomen lakia ja asetuksia. Ei siis ole mitään syytä, miksei kannattaisi kokeilla Credit24:n palveluita.