Credit24 joustolimiitti

(Last Updated On: 10 helmikuun, 2024)
Credit24

Credit24:n lainapalvelu on yksi tämän hetken markkinoiden joustavimmista ja edullisimmista palveluista. Sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti.

Lainaaminen Credit24:n kautta on helppoa ja nopeaa, voit täyttää hakemuksen verkossa vain muutamassa minuutissa. Lainasumman ja maksuaikataulun voit määrittää itse 1-24 kuukauden väliltä. Tarjolla on 500-3000 euron joustolimiittiä kaikille vähintään 19 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Luottohakemuksen täyttäminen on ilmaista ja saat vastauksen verkossa nopeasti. Suosittelemme Credit24:n joustolimiittipalvelua kaikille luoton tarpeessa oleville. Vippiä voi nostaa luottotililtä käyttöön vaikka mobiilisovelluksella parissa minuutissa. Hae siis vaikka heti Credit24 palvelusta yksi netin halvimmista vipeistä.

  • Hae joustolimiitti 500-4000e heti netistä
  • Ilmainen lainahakemus jonka täytät vain minuuteissa
  • Erittäin joustava maksuaikataulu – valitse 1-24 kk:n väliltä
  • Lainan käyttöön saaminen erittäin nopeaa
  • Yksi ehdottomasti parhaimmista luottopalveluista 2013-2014

99,8% asiakkaista suosittelee Credit24:n joustolimiittiä

Credit24 mainostaa joustolimiittiluottoaan markkinoiden edullisimpana, sillä luoton avaaminen ja tilin käyttäminen on täysin ilmaista ja maksat lainan nostosta vain 6,95% nostopalkkion. Joustolimiitin todellinen vuosikorko on todella kilpailukykyinen 50,2% monien muiden yhtiöiden vuosikorkojen noustessa jopa useisiin satoihin prosentteihin, joten voit rauhassa maksaa lainaa takaisin edullisesti jopa muutaman vuoden ajan. Credit24:n joustolimiittiin ei kuulu mitään piilokuluja, vaan maksat vain korkoa lainasta, jonka olet nostanut.

Ensimmäisen noston saat täysin ilman nostopalkkiota, joten voit kokeilla Credit24:n joustolimiitti täysin ilman kuluja ja korkoja nähdäksesi, sopiiko lainamuoto sinulle. Lainan nostaminen joustolimiitin kautta on helppoa, sillä voit nostaa helposti rahaa luottorajasi puitteissa kerralla joko 100, 250, 500, 750, 1000, 1250, 1500, 2000 tai 3000 euroa ja vapauttaa uutta luottoa käyttöösi edellisen lainan maksettuasi, joten joustolimiitti sopii monenlaisiin lainantarpeisiin.

Credit24:n joustolimiitti on asiakkaiden parissa erittäin suosittu lainamuoto, sillä jopa 99,8% asiakkaista on ollut siihen tyytyväisiä. Muihin joustolimiittiä tarjoaviin yrityksiin verrattuna Credit24 tarjoaa erittäin joustavia lainaehtoja, edullisia lainakuluja ja pitkiä takaisinmaksuaikoja, joten on helppo ymmärtää, miksi se on asiakkaiden parissa niin suosittu. Credit24:n kautta jo jopa 700 000 suomalaista on nostanut lainaa arjen pieniin tarpeisiin ja suurempiin jatkuviin menoihin, joten se on ottanut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista lainantarjoajista.

  Kokemuksia & Tiedot - Rahoituslaitos.fi Arvostelu

Credit24:n suosioon vaikuttaa myös sen luotettavuus, sillä yhtiö on panostanut lainanoton vastuullisuuteen ja se toimii osana vakavaraista ja tunnettua Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc -konsernia. Yhtiön palveluksessa toimii jopa 7000 ihmistä niin Suomessa, Australiassa, Latviassa, Virossa kuin Liettuassakin, joten se on merkittävä toimija lainayhtiöiden saralla maailmanlaajuisesti. Suomessa Credit24 on Etelä-Suomen aluehallintoviranomaistan rekisteröimä ja valvoma.

Joustolimiitti on vaivaton vaihtoehto pankkilainalle

Credit24:n joustoluotto on helppo tapa nostaa jopa 3000 euron lainaa kerralla ilman vaivalloisia lainaneuvotteluja tai monimutkaisia sopimuksia. Pankkisi kautta voit toki nostaa myös lainaa edullisesti, mutta lainan hakeminen on yleensä hitaampaa, sillä joudut neuvottelemaan siitä pankkisi kanssa ja kertomaan, mihin aiot lainaamasi summan sijoittaa. Credit24:n joustolimiittiä saat nopeasti ja vaivattomasti yhdellä hakemuksella, jonka täytät helposti yhtiön nettisivuilla ja saat lainapäätöksen todella nopeasti ilman, että sinun tarvitsee kertoa yritykselle, mihin tarkoitukseen haet lainaa. Riittää, että luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka voit todistaa yhtiölle lähettämällä tositteet tuloistasi.

Joustolimiitti sopii jatkuvaan lainantarpeeseen, sillä voit nostaa sitä aina halutessasi luottorajasi puitteissa ilman erillisiä selvityksiä tai hakemuksia. Uutta lainaa saat aina nopeasti ja vaivattomasti alkuperäisellä hakemuksellasi, joten säästä aikaa ja vaivaa, kun rahantarve on suurin. Credit24:n joustolimiitin luottoraja 3000 euroa on suuri useisiin muihin lainayhtiöihin verrattuna, jotka tavallisesti tarjoavat vain noin 2000 euron rajaa, joten se sopii myös suurempiin menoihin.

Joustolimiitillä voit helposti rahoittaa esimerkiksi kodin remontin, korvata hajonneen kodinkoneen, rahoittaa osan uuden auton tai käytetyn auton hinnasta, lähteä unelmiesi matkalle tai vain käyttää sitä arjen pieniin tarpeisiin, kun budjettisi on tiukka. Joustolimiitti tarjoaa nimensä mukaisesti joustoa arkeen, kun palkasta jää rahaa muuhunkin kuin ruokaan ja välittömiin kuluihin. Joustavilla maksuajoilla voit maksaa lainaa takaisin hitaasti, jotta rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Sinun on kuitenkin tehtävä tarkkoja laskelmia maksykyvystäsi ja tulojesi ja menojesi erotuksesta, jotta voit laskea, kuinka suurta lainaa voit nostaa. Credit24:n kätevällä lainalaskurilla voit laskea nopeasti, millaiset lainaehdot saat haluamaasi lainaan ja pohtia sitten, mahtuuko kuukausittainen maksuerä budjettiisi. Esimerkiksi 2000 euron lainaa maksat 36 kuukauden maksuajalla takaisin 97,97 euroa kuukaudessa, kun taas vuoden maksuajalla maksettavaa tulee kuukaudessa jo 206,63 euroa, joten sopivan maksuajan valitseminen on erittäin tärkeää, ettet joudu maksuvaikeuksiin. Joustolimiitin kulut eivät Credit24:n edullisilla vuosikoroilla onneksi nouse liian korkeaksi, joten voit varautua hyvin ennakoimalla.

Joustolimiittiä myös mobiilisovelluksen avulla

Credit24:n joustolimiittiluottoa voit nostaa helposti myös mobiilisovelluksen kautta liikkeellä ollessasi. Mobiilipalvelun avulla voit nostaa lainaa, tarkastaa lasku-, asiakas- tai saldotietojasi ja ottaa käyttöön lisäpalveluita – kaikki yhdellä samalla sovelluksella. Palvelu toimii kaikissa uusimmissa Android- ja Apple-puhelimissa ja tableteissa ja saat sen helposti Google Playsta tai Apple Storesta lataamalla.

Credit24:n mobiilisivusto toimii myös ilman sovelluksen lataamista pelkästään avaamalla yhtiön nettisivut puhelimella tai tabletilla, mutta sovelluksen kautta lainan nostaminen on huomattavasti helpompaa, sillä pääset kirjautumaan siihen muutamalla napautuksella ja voit heti nostaa haluamasi summan lainaa vain yhtä nappia painamalla. Sovellukseen kirjaudutaan omilla tunnuksillasi, joten kuka tahansa ei pääse käsiksi luottoosi, vaikka puhelimesi joutuisikin vääriin käsiin. Credit24 on tarkka yksityisyydestäsi, joten palvelu on tarkasti suojattu, eikä sinun tarvitse huolehtia tietojesi vuotamisesta.

Korota luottorajaasi joustavasti

Credit24 tarjoaa mahdollisuutta korottaa luottorajaasi, jos olet maksanut aiemman lainasi takaisin moitteettomasti. Vasta voimaan tulleen uuden luottorajan korotuspalvelun avulla voit nostaa joustavasti luottorajaasi ja tehdä nostoja helposti ja nopeasti uuden luottorajasi puitteissa. Luottorajan korotus ei vielä sido sinua mihinkään, sillä voit nostaa uutta lainaa harkintasi mukaan haluamasi pienemmän summan, mutta korkeamman luottorajan ansiosta saat lainallesi enemmän joustoa. Korotuksen yhteyteen saat lainallesi pidemmän takaisinmaksuajan, joten voit lyhentää lainaasi pienemmissä erissä, vaikka et tarvitsisikaan sillä hetkellä korkeampaa luottorajaa.

  Pikavippi.fi

Kirjautumalla omalle luottotilillesi näet, onko korotuspalvelu tarjolla sinulle tällä hetkellä. Joustolimiitin luottorajan korottaminen on täysin ilmaista, joten voit huoletta tehdä sen jo ennakkoon, vaikka et olisikaan vielä suurempaa lainaa vailla.

14 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *