Bluefinance

(Last Updated On: 14 toukokuun, 2024)

BluefinanceBluefinancelta saat haettua pikalainaa edullisesti netistä 100-700 euron väliltä. Voit täyttää lainahakemuksen yhtiön sivuilla ja saat päätöksen välittömästi, rahojen toimitus tilille tapahtuu yleensä jopa n. 10 minuutissa. Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja lainoja myönnetään kaikille raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille, joilta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lainaehdot ovat selkeät ja joustavat, hinnoittelu pikavipeissä on erittäin kilpailukykyinen ja hyvin maltillinen. Palvelu on nopeaa ja taustalla toimii vakavarainen luotonantajarekisteristä löytyvä pikalainayhtiö. Suosittelemme Bluefinancea kaikille pikavipin tarpeessa oleville.

  • Täytä hakemus ilmaiseksi netissä
  • Pikalainat edullisesti ja nopeasti 100-700e
  • Vippipäätös heti, rahat tilille 10 minuutissa
  • Palvelun ikäraja on 18 vuotta
  • Joustava – voit siirtää eräpäivää halutessasi

Lainaa nopeasti ja vaivattomasti jopa viidessä minuutissa

Bluefinancen kautta voit avata joustoluottotilin todella nopeasti. Palvelun aukioloaikoina saat lainapäätöksen sähköpostiisi jopa muutamassa minuutissa ja rahat tilillesi lähes heti, joten tarvittaessa voit nostaa rahaa todella nopeasti. Saat jatkuvalle lainallesi 2000 euron luottorajan ja yhdellä lainahakemuksella voit nostaa lainaa 100-2000 euron lainaerissä haluamasi mukaan. Bluefinancelta saat joustavat lainaehdot luotollesi, sillä voit maksaa nostamaasi luottoa takaisin joko kerralla tai joustavasti erissä joka kuukausi. Lainan hakeminen on helppoa, sillä tarvitset siihen vain pankkitunnukset, eikä joustoluottotilin avaaminen vielä sido sinua mihinkään, sillä et maksa tilin avaamisesta mitään ja voit rauhassa miettiä, kuinka suuren summan haluat nostaa. Joustoluotossa maksat vain nostamastasi luotosta, et kuukausi- tai vuosimaksuista. Jokaisesta nostosta maksat 15% nostoprovisiota ja 8% korkoa joka kuukausi, joten lainan nostaminen on Bluefinancen kautta edullista ja helppoa. Joustoluotto on joustava ratkaisu arjen rahantarpeeseen, koska voit nostaa sitä jatkuvasti: maksamalla edellistä luottoa takaisin vapautat uutta luottoa käyttöösi. Nostoja voit tehdä tarpeesi mukaan 2000 euron luottorajan puitteissa, joten saat uutta lainaa käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti Bluefinancen kautta.  

  Lendo Lainanvälitys

Bluefinancelta myös AIRO PayCard MasterCard -luottokortti

Bluefinance tarjoaa asiakkailleen joustoluoton lisäksi mahdollisuutta hankkia AIRO PayCard MasterCard -luottokortti 500 euron käyttörajalla. Kortin käyttöraja on aina käytettävissäsi ja kortti toimii kuten mikä tahansa prepaid-luottokortti, joten voit käyttää sitä ostamiseen missä tahansa liikkeessä ympäri maailman, mutta et voi nostaa siltä rahaa. Luottokortilla voit maksaa myös verkossa ja puhelimen välityksellä, joten se on joustava ja monipuolisempi vaihtoehto joustoluotolle. Luottokortin hankkiminen on ilmaista ja sen käytöstä maksat vain 12% maksupalvelupalkkiota, luottokorkoa ja kuukausimaksua. Kortin haettuasi saat sen kotiisi postissa seuraavana postipäivänä, joten saat tarvittaessa sen käyttöösi todella nopeasti ja pääset hyödyntämään 500 euron käyttörajan heti kortin saatuasi. Laina on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, joten sitä ei sido vuonna 2013 voimaan astunut lakimuutos, jonka mukaan pikavippejä ei voi enää nostaa öiseen aikaan klo 23-7 välisenä aikana maksuhäiriöiden yleistymisen vuoksi.

13 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *