Halvin pikavippi – hae halpaa vippiä pienellä korolla

(Last Updated On: syyskuu 4, 2018)

Pikavippejä on netissä tarjolla joka lähtöön erilaisilla ehdoilla ja kuluilla varustettuna. Täältä löytyy varmasti ratkaisu kun olet etsimässä kaikkein halvinta pikavippiä parhailla lainaehdoilla. Rahoitusalan asiantuntijamme valitsivat esittelyyn vippipaikat, joista edullisen lainan etsintä on hyvä aloittaa.

 

Halvimmat pikavipit ja lainat 2018 – mikä on edullisin vippi?

Aikaa on kulunut sitten viimeisimmän päivityksen, mutta nyt olemme taas uuden vuoden äärellä ja on aika tarkastella, mitkä lainapaikat tarjoavat halpaa lainaa ja kenellä on se kaikista halvin pikavippi.

Kilpailu on koventunut ja lainatarjoukset parantunut, mikä on tietysti aina kuluttajille upean positiivinen asia. Uusia lainatuotteita, kuten joustoluotto ja kertavippi on nyt lainaajien käytössä. Pienikorkoisia lainoja putkahtelee kuin sieniä sateella ja onkin mahdollista saada pikavippiä pienellä korolla hyvin edulliseen hintaan. Uudet pikavipit ovat usein jopa täysin korottomia ja kuluttomia, jos maksat ne takaisin tietyn aikarajoitteen sisällä. Käytännössä maksuaikaa saat 15-30 päivää, minä aikana on vipin takaisinmaksu suoritettava.

Alapuolella olevilla yrityksillä on varmasti halvin vippi, joten ei muuta kuin lainaa halvalla tulemaan.

Vivus on joka vuosi aina edullinen

Vivus on markkinoiden halvin pieni vippiVivuksen ensilaina on aina ilmainen jopa 400 euroon asti 30 päivän maksuajalla. Myös muut lainat ovat hinnoiteltu todella kilpailukykyisiksi. Vippejä voit hakea 10-2010 euroa 3-30 päivän maksuajalla. Vivus on osa todella suurta 4Finance Oy-konsernia jolla on todella vankka kokemus rahoitusmarkkinoilla ja voit aina luottaa ammattimaiseen palveluun asioidessasi Vivuksella. Vivus vaatii asiakkailtaan 20 vuoden ikää.

 • Lainaa 10-2010 euroa
 • Maksuaikaa 3-30 päivää
 • Luotettava ja edullinen
 • Rahat tilille 15 minuutissa
 • Ensimmäinen laina ilmaiseksi kaikille uusille asiakkaille

Hae Vivukselta

 

TrustBuddy oli aikoinaan halvin laina

Trustbuddy oli aikoinaan halvin pikalainaKaikki TrustBuddy vipit kuluttomasti kun maksat lainasi pois 14 päivässä! Tätä edullisempaa pikalaina tarjousta et tule löytämään mistään. TrustBuddylla on myös todella edulliset hinnat pidemmilläkin vipeillä. Lainaa voit saada 100-600 euroa ja maksuajan voit neuvotella sinulle sopivaksi. TrustBuddy toimii useissa eri Pohjoismaissa ja onkin todella luotettava lainapaikka ja suosittelemmekin tutustumaan heidän palveluihinsa lähemmin

 • Lainaa voit saada 100-600 euroa
 • Joustava sinulle sopiva maksuaikataulu
 • Kuluton laina kun maksat sen pois 14 päivässä
 • Lainat käsitellään välittömästi
 • Nopea ja toimiva palvelu

Hae TrustBuddylta

 

Credit24 selkeästi halvin pikavippi

Credit24 joustolimiitti on edullisin joustoluottoTodella edullisia ja monipuolisia lainatuotteita tarjoava Credit24 on yksi ehdottomasti tutustumisen arvoisista paikoista kun olet hakemassa halpaa pikavippiä. Luottoja on tarjolla 250 eurosta 3000 euroon 1-24 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voit jättää netissä ilmaiseksi ja päätöksen siihen saat aina nopeasti. Vaatimuksena on se että olet täyttänyt 19 vuotta.

 • Rahat siirtyy tilille käyttöösi aina nopeasti
 • Todella edullisia pikavippejä
 • Luottoa 250-3000 euroa
 • Laina-aika 1-24 kuukautta sen mukaan miten se sinulle sopii

Hae Credit24 palvelusta

 

Netin halvimmat pikavipit – mistä ja miten?

Kuten jo aiemmin mainituissa esittelyissä voit saada jopa kulutonta pikavippiä sekä TrustBuddylta että Vivukselta jos täytät muut heidän asettamat ehtonsa. Vivus vaatii sitä että et ole aiemmin lainannut heidän kauttaan kun taas TrustBuddy tarjoaa kuluttoman luottonsa kunhan se maksetaan pois 14 päivän aikana. Muitakin ehtoja on kuten kaikilla muillakin lainapaikoilla.

Yleisimpiä ehtoja joita vippipaikat asettavat ovat:

 • Ikäraja
 • Vakituiset tulot
 • Osoite Suomessa
 • Puhelinliittymä
 • Pankkitili Suomessa ja verkkopankkitunnukset

Eri vippipaikat käyttävät osaa, kaikkia ja mahdollisesti myös muita ehtoja sekä soveltavat niitä aina eritavalla. Paras tapa lainaa hakiessa onkin ensin lukea sivustoltamme vippipaikan ehdot jotka on asetettu asiakkaille. Näin et suotta jätä lainahakemusta paikkaan joka ei sinulle tule lainaa myöntämään.

Kun olet varmistanut että täytät kaikki lainaajalle asettamat ehdot voit käydä jättämässä ilmaisen lainahakemuksen yhdelle tai useammalle vippipaikalle. Lainahakemuksen jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään ja voit siten helposti valita parhailla ehdoilla myönnetyn pikavipin. Jos olet siis hakemassa ensimmäistä kertaa lainaa ja haluat saada maksimissaan pikavippiä 400 euroa on Vivus hyvä vaihtoehto. Jos taasen olet etsimässä vaikkapa pikavippi 500 euroa niin kannattaa kääntyä TrustBuddyn puoleen. Tätä suuremmissa lainasummissa kannattaa käydä katsomassa Credit24 edulliset laintuotteet. Voit saada heiltä maksimissaan lainaa 3000 euroa todella kilpailukykyisillä hinnoilla.

Mihin tarkoitukseen voin saada pikalainaa?

Voit saada pikavipin ihan mihin tahansa tarkoitukseen. Lainoja myöntävät yritykset eivät tavallisesti kysele, että mihin käyttöön pikalaina tulee. Usein sillä hoidetaan kuitenkin yllättäviä kuluja, kuten vaikka kodinkoneiden korjauksia, auton huoltoja tai muita kuluja, joihin ei ole ennakkoon osannut varautua. Toki pikalainaa voi myös hakea, jos haluaa vaikka hieman hemmotella itseään tai tarvitsee vaikka rahaa matkaa varten.

Kuka voi hakea edullista pikavippiä?

Hae halvin pikavippi ja säästä rahaa edullisella lainallaNormaalisti hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, mutta osa yrityksistä vaatii jopa 26 vuoden ikää. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää luottotietorekisterissään. Säännölliset tulot tarvitsee usein olla suurempiin summiin, mutta pienen vipin voi saada jopa ilman säännöllisiä tuloja.

Mikäli hakija kuitenkin työskentelee vaikka freelancerina  tai projektiluontoisissa työtehtävissä, niin se ei kuitenkaan estä lainan saamista, vaikka tulot eivät kovin säännölliset olekkaan.

Hakijalla tulee myös olla vakitunen osoite Suomessa, koska ulkomaille ei lainoja myönnetä. Netin kautta lähetettävissä hakemuksissa tunnistautumiseen tarvitsee verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hakijalla tulee myös olla kännykkäliittymä, mutta prepaid-liittymä kelpaa vallan mainiosti. Salainen numero ei myöskään estä lainan saamista.

Onko mahdollista saada monta halpaa pikavippiä samaan aikaan?

Usein se ei ole mahdollista saman yrityksen kanssa, koska vippi tulee lähes aina maksaa takaisin kokonaisuudessaan, ennen kuin voi saada uuden pikavipin.

Joskus on mahdollista saada uusi pikavippi toisesta yrityksestä, mutta sekin on aina tapauskohtaista.Toki hakijalla pitää olla riittävät tulot, jotta maksukyky pystytään varmistamaan. Onhan monella myöskin esimerkiksi asuntolainaa ja autolainaa samaan aikaan, joten se ei automaattisesti estä uuden lainan saamista, jos avoimia pikavippejä tai luottoja hakijalla jo on ennestään.

Mitä jos en saa laskua, niin tuleeko se silti maksaa?

Lasku pitää aina maksaa, vaikka sitä ei olisi postitse saanutkaan. Asiakkaan tulee huolehtia siitä, että lyhennykset maksetaan ajallaan. Kirjautumalla yrityksen palveluun netissä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun voi helposti selvittää seuraavan lyhennyksen määrän ja eräpäivän.

Voinko saada maksuvapaita kuukausia?

Se aina vaihtelee yrityksen ja tehdyn lainasopimuksen mukaan. Kannattaa siis tutustua ehtoihin tarkasti ja kilpailuttaa tarjoukset eri yritysten välillä, jotta saa itselle sopivimman tarjouksen hyvillä ehdoilla. Jos tietää, että pystyy pikavipin maksamaan takaisin 14 vuorokauden sisällä lainaamisesta, niin silloin voi sen saada jopa ilman kuluja ja korkoja.

Mikäli tarvitsee pitkän maksuajan ja joustavuutta enemmän, niin kenties joku toinen yritys, kuin korotonta lyhytaikaista vippiä tarjoava on parempi vaihtoehto.

Voit lukea lisää kuinka saada edullista vippiä täältä:

Lainaa heti

Pikavippivertailu

Lainaa ilman vakuuksia

 

Halvin Pikavippi
 • Halpa Laina
5.0

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *