Freedom rahoitus 2017

(Last Updated On: lokakuu 11, 2017)

Freedom Rahoitus löytää parhaan lainan puolestasi

Freedom rahoitus 2017Freedom Rahoitus on perustettu, jotta kuluttajilla olisi mahdollisuus vertailla ja kilpailuttaa lainansa ammattitoimijan kautta. Enää ei siis tarvitse lähetellä itse tusinoittain lainahakemuksia eri rahoitusalan yrityksille, sillä nyt Freedom Rahoitus hoitaa asian puolestasi. Tällä yrityksellä on yhteistyötoimintaa yli kymmenen luotonmyöntäjän kanssa, joten asiakas voi olla varma, että omaan elämäntilanteeseen sopiva laina löytyy kyllä.

Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1983 Manchesterissa, joten kokemusta rahoitusalalta on kertynyt jo vuosikymmenien ajalta. Suomessa toiminta alkoi vuonna 2008, jonka jälkeen monet suomalaiset asiakkaat ovat päässeet nauttimaan laadukkaista palveluista. Miksi nähdä vaivaa lainahakemusten rustaamisessa, kun Freedom Rahoitus voi hoitaa sen puolestasi?

Anna ammattilaisen etsiä paras laina sinulle

Koska Freedom Rahoituksella on mahdollista vertailla yli kymmenen mahdollisen lainanantajan lainatuotteita, on helppoa löytää asiakkaan elämäntilanteeseen sopiva laina nopeasti ja tehokkaasti. Monen eri toimijan lainatarjouksista on mistä valita.Voit kuitenkin miettiä lainatarjouksia tarvitsemasi ajan ennen päätöksentekoa. Vaikka Freedom Rahoitus toimiikin supernopeasti, sinä voit edetä omaa tahtiasi. Lainahakemuksen tekeminen ei myöskään velvoita mihinkään, vaan voit milloin tahansa ennen lainasopimuksen tekemistä vetäytyä prosessista.

Uusien lainojen lisäksi asiakkaan on mahdollista etsiä lainaa pienempien velkojen yhdistämistä varten tämän palvelun kautta. Pienempien lainojen yhdistäminen on useimmiten hyvä ratkaisu, sillä yhden lainan hoitaminen on helpompaa. Lisäksi yhden isomman lainan oheiskulut ovat yleensä huomattavasti kohtuullisemmat kuin usean pienen vipin. Tarvitsetpa siis uutta lainaa tai lainan yhdistämistä, löytyy apu läheltä.

Lainaa saa täysin ilman vakuuksia

Vaikka sinulla ei olisi reaalivakuudeksi kelpaava omaisuutta tai henkilötakaajaksi suostuvaa sukulaista, voit silti saada lainaa. Freedom Rahoituksella ei asiakkaalta vaadita vakuuksia, riittää kun täyttää yrityksen määrittelemät ehdot. Nämä ehdot eivät onneksi ole mitenkään mahdottomat. Vaaditaan ainoastaan, että henkilö saa palkka- tai eläketuloja, on täysi-ikäinen ja hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Jos täytät nämä ehdot, voit siis hakea lainaa.

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen kilpailuttaminen on nopeata. Jo parin arkipäivän sisällä ovat yleensä kaikki lainatarjoukset saapuneet. Ensimmäiset tarjoukset saattavat tulla jopa samana päivänä, kun hakemuksen on jättänyt. Lopullinen lainapäätös tehdään, kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen ja lähettänyt mahdollisesti tarvittavat liitteet lainanantajalle. Lainan saamiseen tilille menee tämän jälkeen enää vain jokunen päivä.

Lainaa jopa 50 000 euroa, takaisinmaksuaikaa maksimissaan 15 vuotta

Freedom Rahoituksella voit hakea lainaa 500–50 000 euroa, joten se palvelee sinua joustavasti, olipa lainantarpeesi iso tai pieni. Saat omiin tarpeisiisi räätälöityä yksilöllistä palvelua, ja lainaneuvojan apua on tarjolla koko lainanhakuprosessin ajan. Sinun elämäntilanteesi pystytään siis ottamaan hyvin huomioon lainaa suunnitellessa.

Lainaa ottaessa on hyvä huomata, että lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa siihen, mikä tulee olemaan lainan kokonaissumma. Kuukausierät ovat pidemmällä laina-ajalla toki vähäisemmät, mutta lainalle tulee enemmän hintaa kuin pitemmällä maksuajalla. Lainan saa myös maksaa etuajassa pois, jos maksuaikataulun suhteen oma mielipide muuttuu. Tästä ei ikinä tule asiakkaalle mitään lisäkuluja, vaan asiakas voi milloin vain maksaa lainan pois. Tämä on myös kannattava vaihtoehto, jos oma varallisuus vain antaa myöten.

Asiakkaat kehuvat Freedom Rahoitusta

Jos asiakas on aina oikeassa, on Freedom Rahoitus oivallinen paikka kilpailuttaa ja vertailla lainoja. Tämä yritys on nimittäin palvellut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia ja saanut valtavasti hyvää palautetta käyttäjiltä.

Käyttäjät kehuvat etenkin toimiva kokonaisuutta ja nopeaa palvelua, sekä sitä, että pikavippiä saa jopa 20-vuotias. Paljon kehuja saa myös ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu, jonka kanssa on miellyttävä asioida. Moni on myös saanut Freedom Rahoituksen kautta hankalia lainojaan yhdisteltyä toimivammaksi lainaratkaisuksi. Pääosin siis yrityksen palveluihin ollaan tyytyväisiä.

Jos tahtoo tarkemmin tutustua siihen, minkälaisia kokemuksia firman asiakkailla on, voi mennä tutustumaan asiakaspalautteeseen tarkemmin aitojen käyttäjien kokemuksia jakavan Trustpilotin sivuille. Muiden käyttäjien kokemukset kertovat yrityksestä paljon!